У Дніпрі новий губернатор вразив всіх містян, коли прийшов у Сквер Героїв.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У Дніпрі новий губернатор Дніпропетровської області Олександр Бондаренко прийшов вшанувати пам'ять на Алею у Сквері Героїв. Губернатор поклав квіти біля пам'ятника загиблим українським воїнам.


Такий жест дуже зворушив дніпрян, вони не очікували, що в Сквері Героїв побачать губернатора. При цьому він буде без натовпу журналістів або піарників.

Але все ж похід Олександра Бондаренка в Сквер Героїв не залишився непоміченим. Його встигла сфотографувати місцева журналістка. Яка в цей момент була в цьому сквері.


"Несподівано. Я тут стала папараці. Привезла гостей на Алею Пам'яті ввечері, стою ... мовчу ... бачу хлопець квіти приніс. Думала, що хтось до побратимів прийшов, але мої гості впізнали в ньому нового голову ОДА",- написала журналістка.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що п'ятницю, 13 вересня, Кабінет Міністрів України підтримав кандидатуру на посаду голови Дніпропетровської ОДА, подану президентом.

Як повідомляв портал Знай.uа виправити критичні помилки попереднього уряду закликає прем'єр’прем'єр-міністра народний депутат Сергій Шахов. Про це він сказав в ефірі ток-шоу «Прямий»

Також Знай.uа писав про те, утворений Верховною Радою 9-го скликання Кабінет Міністрів може похвалитися аж трьома львів'янами у своєму складі