У Дніпрі на "Новій пошті" розгорівся серйозний скандал, клієнти скаржаться на те, що їх обкрадають.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

Так, дніпрянин Андрій Терещенко розповів, що не зміг отримати свої гроші за накладними, відправленим у період з 10 по 13 вересня. При цьому співробітники "Нової пошти" стверджували, що гроші вже були отримані.

"У відділенні №44 м Дніпра, куди я пішов отримати свої "кровні", мені сказали, що деякі форпости вже отримані (вкрадені) "іншою людиною". А деякі я вже не маю права одержати бо як 12.09 контактні дані відправника, тобто мої - були змінені", - повідомив дніпрянин.


Андрій Терещенко також розповів, що його дані були змінені на якогось Швистова Артема, який забрав гроші потерпілого в місті Кам'янське.

Дніпрянин припускає, що така ситуація могла статися з двох причин. Перше: хтось зламав його особистий кабінет користувача, і без проблем змінив дані. Друге: міг бути витік і підміна інформації, який відбувався за допомогою несумлінних співробітників "Нової пошти".

В результаті цих махінацій Андрій Терещенко втратив більше 6 000 грн. У свою чергу співробітники "Нової пошти" пропонують тільки написати претензію, яку вони будуть розглядати в порядку черги в термін від 3 до 30 днів.

Нагадаємо,в Івано-Франківську зафіксували факт продажут спиртних напоїв неповнолітньому.Повідомили в співтоваристві "Тверезий Франківськ".

Як повідомляв раніше Знай.uа в Запоріжжя засікли Спайдермена: додому - по сусідніх балконах, краще цього не повторювати, - фото

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що Вирішив провітритися: у Львові турист трохи не вилетів з вікна 7 поверху.