Глава української держави Володимир Зеленський прийняв ще одне кадрове рішення по Дніпропетровській області.

Відповідний документ опублікували на сайті президента України.

У середу, 18 вересня Володимир Зеленський прийняв ще одне кадрове рішення по Дніпропетровщині.

Своїм указом №704/2019 Президент України призначив на посаду судді Дніпропетровського окружного адміністративного суду Андрія Юрійович Рищенко.


Хто такий Андрій Юрійович Рищенко?

Андрій Рищенко навчався у Дніпропетровському національному університеті ім. Олеся Гончара. Спеціальність: правознавство.

Андрій Рищенко, координатор Дніпропетровського відділення ВГО "Асоціація адміністративних судів України". А також член ВГО "Асоціація розвитку суддівського самоврядування".

Нагадаємо, раніше новий генпрокурор Рябошапка зробив гучну заяву про "посадки" колишньої влади.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський побудує новий місто, в Україні з'явиться свій Лас-Вегас: де, коли і що там буде.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що Зеленський жорстко покарав заступників Богдана, і ось що він отримав у відповідь: "Хто більше працює, той...".