У Дніпрі стартувало інспектування міста на предмет розпалювання вогнищ.

Про це розповів голова інспекції з питань благоустрою в Дніпровському міській раді Руслан Мороз на сторінці в соцмережі Facebook.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Восени багато городян активно палять опале листя ніж псують життя багатьом іншим людям їдким димом від багаття. У Дніпрі таких людей будуть розшукувати і виписувати адмінпротоколи або попередження.

За словами Мороза, тільки в перший день інспектування кількох районів міста було виписано 11 попереджень та складено адмінпротоколів. Згідно статті 152 Кодексу України про адміністративні порушення люди зобов'язані платити штраф за порушення правил благоустрою міста.

Крім того, такі кости небезпечні для здоров'я тих, хто їх палить, так і для оточуючих людей. Листя і траву, які ви збираєте потрібно вивозити на офіційні звалища або використовувати їх для добрива.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що експерт запропонував сміливерішення, для зменшення заторів у столиці.

Як повідомляв Знай.ua вінничан розлютив черговий автохам, припаркувавши машину на газоні.

Також Знай.ua розповідав, що одеські автохами вийшли на новий рівень, їздять прогулянковими парками.