У вівторок, 3 вересня, поліція в Солоненському районі звільнила 36-річного чоловіка, якого рідна мати тримала на ланцюгу. Про це повідомили в ДП Нацполіції Дніпропетровської області.

"За попередньою інформацією, у чоловіка встановлена група інвалідності, а родичі утримували його для отримання пенсії. На місці події працюють співробітники слідчо-оперативної групи і групи реагування патрульної поліції. Чоловіка звільнили і діставили до лікарні", – вказується в повідомленні.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами правоохоронців, про те, що відбувається, їм повідомили люди, що живуть по сусідству.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За фактом скоєного злочину слідчі можуть відкрити кримінальне виробництво за ст. 146 (незаконне позбавлення волі) КК України.

Нагадаємо, що в Дніпрі спіймали злодія і розправилися з ним посеред вулиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Дніпром поліцейські накрили банду "горе-бізнесменів".

Також портал Знай.uа писав, що на Дніпропетровщині суд засудив Костянтина Бондаренка, який задушив вагітну дружину, а потім кинув у колодязь.