Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі п'яна мати розгулювала серед міста з маленькою дитиною і поїла її алкоголем.

Про це повідомляє Інформатор.

Люди побачили на вулиці жінку в стані сильного алкогольного сп'яніння, яка розгулювала по місту з маленькою дитиною у колясці. На місце події вони викликали наряд поліції.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

За словами патрульних горе-мати напувала дитину горілкою, коли та починала вередувати. Таким чином вона хотіла заспокоїти дитину.

Правоохоронці закували її в наручники і доставили в Новокодакске відділення поліції, де горе-мати отримала протоколи за статтями 173 (за нецензурну лайку в громадських місцях) і 185 (за непокору законній вимозі співробітника поліції).

Дівчинку передали медикам зараз вона знаходиться в 6-й міській лікарні. Вирішується питання про те, хто стане її опікуном.

Нагадаємо, що в Львові влаштували перестрілку: по місту, як по мінному полю

Як раніше повідомляв Знай.ua , сталася бійня в американській школі.

Знай.ua писав, в Одесі на Куликовому полі поліція знайшла трьох дітей, які просили милостиню. Виявилося, що ініціатором була мати.