У Дніпрі натовп штурмом взяв Новий міст і перейшов на лівий берег.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі до 14 вересня повністю перекрили рух по Новому мосту через планові технологічні роботи підвищеної небезпеки. Про це дніпрянам у всіх місцевих ЗМІ повідомили ще близько трьох тижнів тому. При цьому на підходах до мосту вивісили величезний банер.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Однак 2 вересня, в кінці робочого дня незадоволений роботою річкового таксі збунтований народ пішов пішки з правого на лівий берег.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще


2 вересня розпочався навчальний рік, а також безліч містян повернулися з відпусток, тому кількість бажаючих проїхатися на річковому таксі різко зросла. Вже ввечері на Січеславської Набережній утворилася величезна черга на переправу. І ті, кому не вистачило місця на річковому трамваї вирішили взяти штурмом Новий міст. Натовп з 30 — 40, незважаючи на всі заборони, самостійно пересунув паркан і попрямував у бік лівого берега.


При цьому містяне були обурені, що міст перекритий для пішоходів і велосипедистів на такий тривалий термін. До того ж, вартість таксі у вечірній період зросла в кілька разів.

Нагадаємо, що столичний голова Віталій Кличко відправив у відставку виконуючого обов'язки’обов'язки директора КП “Київавтошляхміст”

Як раніше повідомляв Знай.ua , "Київавтодор" продовжує ремонтувати дорожнє покриття в місті, тому на дорогах вводяться тимчасові обмеження.

Також портал Знай.ua писав, що прем'єр-міністр України отримав "привіт" від водіїв на львівських дорогах.