У Дніпрі знайшли непритомну жінку, яка приїхала на електричці в депо.

Про це повідомляє Інформатор.

У неділю, 1 вересня, в салоні електрички, яка приїхала в депо, виявили тіло літньої жінки, вона нерухомо лежала на одному з сидінь. Співробітники депо припустили, що жінка померла і викликали на місце події наряд поліції і бригаду швидкої допомоги.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Виявилося, що жінка жива, а тому лікарі негайно госпіталізували її. Медики припустили, що літній жінці стало погано у вагоні електропоїзда і ніхто з пасажирів цього не помітив. Далі, коли всі пасажири приїхали на кінцеву зупинку і покинули вагони, жінка залишилася лежати в салоні.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Дніпро сумує за улюбленим спортсменом.

Як повідомляв портал Знай.ua , померла незамінна актриса серіалів "Бригада" та "Моя прекрасна няня".

Також Знай.ua писав про те, зупинилося серце легендарного артиста.