Погода у Дніпрі радує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів.

Синоптики розповіли, що 30 серпня вологість повітря у Дніпрі складе від 25 до 62 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 10 до 25 градусів тепла.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 05:51, а захід можна побачити в 19:30.

30 серпня вшановується пам'ять святого Мирона пресвітера. З 30 серпня починається осінній листопад (першою скидає лист береза, за нею липа, в'яз, черемха і т. д.). У минулі часи помітили, якщо вранці цього дня туман і роса, то погода на Мирона буде хорошою.

Нагадаємо, що майже по всій території України очікується тепла і сонячна погода.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , до кінця тижня в Україні прогнозується невелике зниження температури.

Також портал Знай.ua писав, що вересень буде відносно теплою, похолодає ближче до початку опалювального сезону.