У Дніпрі на дитячому майданчику діти облили бензином 8-річного хлопчика і підпалили його.

Як передають волонтери, які допомагають мамі постраждалого хлопчика, опіки вразили 35% відсотків тіла. Дитина перебуває в реанімації.

Оксана Сова-Тимощенко, волонтер, розповіла, що вже через тиждень хлопчик повинен був йти в третій клас. Тепер у нього попереду ряд операцій і реабілітація. Кирило – єдиний син у матері, батько помер.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Місцеві волонтери закликають не бути байдужими і оголосили збір коштів. А от причину такого вчинку неповнолітніми і хто за це буде відповідати, тепер з'ясовуватимуть правоохоронці, мама хлопчика подала заяву в поліцію.

"Зараз хлопчик стабільний, він прийшов в себе, перебуває в реанімації після операції. У нього опіки 35% тіла. Полум'я потрапило на голову, плечі, передпліччя, стегна, гомілки. Дитині належить ряд операцій та реабілітація", - повідомляють лікарі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше над Дніпром нависла смертельна небезпека: забудьте про сірники, що потрібно знати.

Також Знай.ua писав, що в Дніпрі жінка згоріла живцем, рятувальники прибули за жменькою попелу: на той світ відправив самогонний апарат.

Ще Портал Знай.ua повідомляв, що багатодітної вдови героя АТО на Львівщині спалили будинок, ні краплі жалості: "Серце розірвалося".