На вулиці Кондратюка в Дніпрі бійці Національної Гвардії затримали чоловіка, який поводив себе неадекватно, повідомляє портал “Информатор”.

Як повідомляється, роздягнений чоловік кидався на перехожих та стрибав на автівки. Періодично він падав та натикався на перешкоди. На руці в нього був помітний слід від уколу, тож, ймовірно, чоловік був у наркотичній “нірвані”. Коли його затримали — він намагався вирватись та нападав на правоохоронців.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після затримання чоловіка передали медикам, які доправили його до міської лікарні №11.

Нагадуємо, що у Харкові пасажири метро помітили жінку, що їхала у халаті та рушнику на голові.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", днями в самому центрі Харкова в одному з фонтанів місцева мешканка станцювала еротичний танок.

Також портал "Знай.uа" писав, що вандали відірвали голову однієї зі скульптур, яка встановлена на Думській площі в Одесі.