Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі в пориві злості 52-річний чоловік вдарив свою 50-річну дружину ножем, а потім спробував покінчити з собою.

Про це повідомляє Інформатор.

Нападника вже затримали. Відомо, що подружжя знаходяться в процесі розлучення. Це і стало причиною сварки. Тоді чоловік поранив дружину ножем у спину. Після цього він ударив себе цим же ножем в область серця. Медики госпіталізували потерпілих.


Зараз 52-річний підозрюваний перебуває під вартою у міській лікарні. Він затриманий у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Нападнику повідомили про підозру у скоєнні злочину за частиною 2 статті 15, частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Нагадаємо, що у понеділок, 10 червня, в Києві в районі Позняки знайшли маленького хлопчика, який загубився.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua ,правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів тому не повернувшись додому.