Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Небо у Дніпрі було вкрите хмарами тільки до світанку, вранці воно очистилося і буде ясним до самого вечора. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу 7 серпня вологість повітря в Дніпрі складе від 34 до 78 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 19 до 26 градусів тепла.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 05:21, захід можна побачити в 20:10.

7 серпня відзначається Успіння (кончина) правовірної Ганни, матері Пресвятої Богородиці.

У минулі часи помітили, яка погода на Ганну до обіду, така зима до грудня; яка погода після обіду, така зима після грудня.

Спостерігали у цей день за лелеками: якщо за тиждень перед Спасом (14 серпня) лелеки почнуть готуватись до відльоту, то зима стане рано і буде морозною, а весна тепла.

Нагадаємо, що у вівторок дощі в грозами, короткочасні, пройдуть майже в усіх областях Україні.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua індійський штат Уттар-Прадеш опинився в самому епіцентрі руйнівної негоди.

Також портал Знай.ua писав, що в Одеській області переважатиме надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.