Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі полум'я охопило приватний будинок.

Про це повідомляє Інформатор.

У неділю, 4 серпня, близько 6:00, у Дніпрі на Звивистій вулиці загорівся приватний житловий будинок. На місце події приїхали рятувальники.


Очевидці розповіли, що господар будинку встиг вийти, а ось інших мешканців будинку вони не бачили. Дніпровські рятувальники запевняють, що у будинку нікого не було.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще


Сильний дим огорнув всю вулицю. Ліквідувати пожежу було проблематично через те, що в передній частині будинку лежали колоди, які сприяли продовженню пожежі. Рятувальники витягали з будинку палаючі колоди голими руками.


В результаті інциденту ніхто не постраждав. Причини займання будуть з'ясовуватися.

Нагадаємо, під Києвом у страшній пожежі загинули двоє дітей: що відчували маленькі мученики, - страшно навіть уявити.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Також портал Знай.ua писав, що неподалік від Софійської площі почалася пожежа.