У Дніпрі на даний момент не планують вносити зміни у тарифи на опалення з нового опалювальному сезоні, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на Дніпровську міську раду.

Як повідомляється, дніпровське “Теплоенерго” планує залишити на новий опалювальний сезон минулорічні тарифи. Тобто — для будинків з лічильниками вартість опалення буде складати 1579,51 за 1 Гкал, а для будинків без лічильників — 43,8 грн за 1 квадратний метр.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Наразі у Дніпрі очікують на рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг. Остаточно рішення щодо тарифів — за ними. Всі необхідні документи вже відправили на розгляд. Остаточне рішення комісії стане відоме до 1 листопада.

Нагадуємо, що в перший день серпня під Дніпром представники Державного бюро розслідувань провели обшуки у місцевих відділах поліції та прокуратури

Як повідомляв портал "Знай.ua", одного з заступників керівника обласного управління Держгеокадастру судитимуть за хабар

Також "Знай.ua" писав, що українців просять не замовчувати факти корупції та нецільового використання державних коштів.