Стало відомо, що начальник поліції Дніпропетровської області Віталій Глуховеря вперше прокоментував відео, яке пустили в мережу.

"Готовий надати будь-яку інформацію для проведення об'єктивного розслідування цього інциденту", - написав у Facebook генерал.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Але, слід зазначити, що про відставку, на якій наполягав Зеленський, він нічого не сказав.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я готовий надати будь-яку інформацію для проведення об'єктивного розслідування цього інциденту. Коли це сталося, особисто вислухав сторони конфлікту і був готовий для прийняття рішення про притягнення до відповідальності винного. Однак мене запевнили про вирішення конфлікту. Зараз надам свідчення та пояснення по цій справі слідчим. Вважаю справою честі розібратися в ситуації! Справедливість для мене - єдина цінність! Завжди стояв на стороні правди і захисту інтересів громадян!", – сказав керівник обласної поліції.

Варто нагадати, що 26 липня цього року в мережі з'явилося відео з участю Глуховерей. В основному його запостили Страна.иа і Київ Оперативний. Також зазначається, що інцидент стався 12 вересня 2018 року. В той день вранці патрульні зупинили позашляховик з водієм Віталія Глуховери з-за порушень ПДР. Чоловік пояснював, що це машина генерала Глуховери і просив когось почекати. Потім на місце прибув мікроавтобус з КОРДом. Патрульних відвезли в кабінет Глуховери.

Володимир Зеленський на сторінці в Facebook відповів на відео і попросив главу МВС про негайну відставку генерала.

Голова ДБР Роман Труба в своєму Telegram повідомив про реєстрацію кримінального провадження за перевищення влади і службових повноважень генералом поліції в Дніпропетровській області.

Нагадаємо, що пранкери від імені Зеленського жорстко рознесли скандального Глуховерю.

Як повідомляв портал Знай.ua, син Глуховері очолює слідчий відділ ДБР.

Також портал Знай.ua писав, що скандальний Віталій Глуховеря виявився шанувальником символіки СРСР.