Стало відомо, що скандал з КОРДом, патрульними і керівником поліції Дніпропетровської області Віталієм Глуховерею набирає обертів. Слід зазначити, що у цій справі з'явилися несподівані деталі, а саме те, що Глуховеря-молодший, Олександр, очолює один з слідчих відділів ДБР.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Слід нагадати, що все почалося 27 липня, коли в мережі виклали відео одного інциденту, який стався восени 2018 року. На відео спецпризначенці КОРД затримують патрульних. Причому ЦІ патрульні зупинили автомобіль тільки за порушення ПДР. Але, як виявилося, машина належала керівнику поліції Дніпропетровської області Віталію Глуховері, який вирішив зловживати своїм становищем.

Корд заарештував копів за те, що вони зупинили авто начальника ГУНП Дніпропетровської області Віталія Глуховеря Від громадян України намагалися приховати справжнє призначення #КОРД-у. Виявляється, що цей спецпідрозділ потрібен у ситуаціях, коли «жалкій копчік» намагається діяти по закону проти інтересів великих чинушних начальників, а авто (#Range #Rover #AE8615EO) належить генералу. А патрульний - справді молодець. Побільше б таких. Патрульна поліція України, респект за цього бійця🤝 Державне бюро розслідувань, Генеральна Прокуратура України, Аваков, Арсен Борисович, ваш вихід.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 26 juli 2019

Така поведінка керівника обласної поліції є неприйнятною. У підсумку, Зеленський попросив керівника МВС Арсена Авакова звільнити Глуховерю з посади, а ДБР - уважніше розслідувати справу.

ДБР відразу ж оголосили, що займуться справою. Віталія Глуховерю підозрюють у зловживанні службовим становищем і перевищенні повноважень.

Варто відзначити, що можливо розслідувати справу стосовно батька доручать сина Віталія Глуховері Олександру. Він працює з січня 2018 начальником іншого слідчого відділу в Полтаві.

До того ж, Олександр Глуховеря ще до ДБР працював у прокуратурі Дніпропетровської області, де швидко зробив собі успішну кар'єру від стажиста до заступника керівника. А на співбесіді в ГБР його запитали про таке швидкому підвищення.

"Сумлінно виконував свої обов'язки", - відповів він на запитання.

До речі, про батька, який керував поліцією області, навіть не зазначено у заявці.

Нагадаємо, що ДБР продовжує "косити" чиновників за перевищення повноважень.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський заявив, що часи безкарності чиновників пройшли і звернувся до Авакова і Труби.

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпрі затримали патрульних, які зупинили машину голови місцевої поліції.