У суботу в Дніпрі очікується сонячна погода. Однак, у другій половині дня можлива хмарність.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозами синоптиків, опадів у цей день не буде.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Синоптики також додали, що найхолодніше буде в 6:00, коли температура повітря буде всього 16 градусів вище нуля. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть 28 — 29 градусів тепла. Вологість повітря в цей день — 33 — 83%.

Схід сонця можна очікувати в 4:58, а захід сонця — у 20:34. Як з'ясувалося, найвищу температуру в цей день зафіксували в 1915 році, коли стовпчики термометрів показували 36,7 градусів. Найхолодніше було в 1904 році — всього 11 градусів вище нуля.

Нагадаємо, що погода в Україні буде помірно теплою, з середньою температурою +20+24 градусів в більшості областей. При цьому в більшості регіонів, крім Півдня, очікуються короткочасні дощі та локальні грози

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", до кінця тижня в Україні очікується прохолодна погода з дощами і грозами. Повітря буде прогріватися до 20-22 градусів, на півдні та сході країни місцями до 25.

Також портал "Знай.uа" писав, що погода не дуже порадує мешканців і гостей Києва. Протягом доби небо буде затягнуте хмарами.