В Дніпрі на Південмаші роблять новітню військову ракету.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У п'ятницю, 12 липня, під час робочого візиту в Дніпро президент України Володимир Зеленський відвідав конструкторське бюро "Південне".


Президент оглянув експозицію ракетно-реактивного озброєння — самохідну пускову установку, ракету і двигун оперативно-тактичного ракетного комплексу розробки КБ "Південне" та зразки ракетно-реактивного озброєння, над модернізацією якого працюють у КБП.


Зазначимо, що Володимир Зеленський оглянув авіаційну ракету Р-73. Ще в 2017 році в мережі з'явилося фото українського вертольота Мі-8 з підвішеною ракетою Р-73. Таким чином стало відомо, що КБ "Південне" вело роботи з Р-73 як мінімум до 2017 року.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Поки що невідомо, які саме будуть внесені зміни в ракету Р-73 в ході модернізації. Але раніше вже була опублікована інформація про нову інфрачервону головку самонаведення ІЗЗ-12 розробки підприємства "Арсенал" — для модернізації ракети Р-73.

Нагадаємо, Донбас заполонили десятки військових вантажівок без номерів: жителі в паніці, бояться самого страшного.