У суботу, 13 липня, у Дніпрі ранок буде ясним, однак день та вечір будут похмурими. Увечері очікується дощ c грозою.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також відомо, що вологість повітря в цей день буде 47 - 92%.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За прогнозами синоптиків, найхолодніше буде о 6:00, коли температура повітря буде 13 градусів вище нуля. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть 18 — 24 градуси тепла. Схід сонця можна очікувати в 4:50, а захід сонця — у 20:41.

Найвищу температуру в цей день зафіксували у 1917 році, коли стовпчики термометрів показували 35,9 градусів спеки. Найхолодніше було у 1961-му — 10,8 градуси вище нуля.

У цей день відзначається собор святих славних і всехвальних 12 апостолів: Петра, Андрія, Якова Зеведеєвого, Івана, Пилипа, Варфоломія, Фоми, Матфея, Якова Алфеєва, Юди Яковів, Симона Зилота і Маттія. Наші предки прислухатися до зозулі: якщо вона продовжує кувати — літо буде хороше і довге.

Нагадаємо, що у Харківській області очікується холодна погода, вдень можливі дощі з грозами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", синоптики кажуть, що липень обіцяє бути нетиповим — середньомісячні показники температур будуть прагнути до позначки 20-24,5 градусів тепла.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Україні очікується похмура і дощова погода.