У Дніпрі чоловік застрелив з рушниці сусідську міні-таксу тільки за те, що його дратувало, коли вона вміє гавкати.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпро Вечірній".

Про цей жахливий інцидент розповіла господиня такси Світлана. Її маленька міні-такса була застрелена сусідом в її дворі.

"Дуже боляче і страшно навіть думати про таке. Маленька кімнатна собачка, наша улюблениця померла від кулі недолюдини. А хто буде наступний? Я або діти? Або літня жінка? Або випадковий перехожий…Хто? Сьогодні діти подорослішали…їм довелося відчути страх смерті і біль втрати", - розповіла жінка.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також вона розповіла, що в таксу вистрілили на очах її мами. Світлана зазначила, що вбивство, ймовірно, сталося через те, що собачка іноді гавкав на сусіда, особливо, коли він кидав в нього каміння.

Після розстрілу собаки жінка викликала поліцію, правоохоронці провели експертизу, сусід відмовляється від своїх дій.

Нагадаємо, що в Одеській області у селі Іванівка, під час пошуку зниклої Дарини Лук'яненко, волонтери натрапили на страшну шкуродерню.

Раніше портал "Знай.uа" писав, в Дніпрі маленький котик застряг під дерев'яною підлогою тимчасового пішохідного переходу. Про це повідомляє інформаційний портал Інформатор.


Також портал "Знай.uа" фермери одного поселення в Нігерії побачили біля своїх будинків гігантську змію. Її живіт буквально розпирало від того, що знаходилося всередині.