Перші 12 км бетонної дороги на трасі Н-31 Дніпро - Решетилівка в Полтавській області відкриті для проїзду автомобілів.

Про це повідомляє інформаційний портал Аuto.24tv.

На цій ділянці здійснюється будівництво дороги з цементобетонним покриттям та її розширення до 4 смуг руху. Ширина смуги руху – 3,75 м. Ширина проїзної частини – 2х7,5м Товщина дорожнього покриття – майже 1,5 м.

Також у ході реконструкції буде проведення будівництво та відновлення шляхопроводів, транспортних розв'язок в декількох рівнях, мостів, биопереходов, водопропускних труб.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згідно з проектом передбачається будівництво трьох обходів населених пунктів: с. Червоне, р. Кобеляки, р. Решетилівка. Реалізацію проекту буде завершена у 2022 році. Зараз на відремонтованій ділянці транспорт рухається по правій стороні. По лівій починаються будівельні роботи.

Останній раз ремонтні роботи тут проводилися в кінці 1990-х - початку 2000-х років. Реконструкція об'єкта почалася в серпні 2017 року.

Нагадаємо, що в Дніпрі продолжаються планові ремонтні роботи доріг у межах міста. .

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua","Киевавтодор" продовжує ремонтувати дорожнє покриття в місті, тому на дорогах вводяться тимчасові обмеження.

Нагадаємо, що рух транспорту по харківській площі Свободи в наступні три дні буде частково обмежено.