В Дніпрі утворилася величезна пробка через ремонт мосту.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

Вранці 18 червня на Кайдакском мості утворилася пробка. Рух зупинився в бік правого берега.


Багато жителів Дніпра не очікували потрапити у пробку і це застало їх зненацька. Причиною незручностей стали ремонтні роботи, які зараз проводять на мості.


Радимо водіям вибирати інші шляху прямування. У бік правого берега проїзним залишається тільки лівий ряд.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, що у суботу ввечері, 15 червня, в центрі Києва, на перехресті вулиць Тургенівська та Бульварно-Кудрявська, в одному з будинків прогримів потужний вибух. За попередніми даними, в одній з квартир будинку стався вибух газу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , в середу, 12-го червня, у Києві в Дарницькому районі столиці сталася пожежа на балконі одного з багатоповерхових будинків. Загоряння виникло близько 21:52, на балконі 2-го поверху на Дарницькому бульварі, 11.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у Києві троє невідомих підірвали банкомат Приватбанку, після чого зникли. Це сталося по вулиці Кубанської України на Лісовому масиві.