У Дніпрі 6 осіб отруїлися у рестораніConfetti.

Постраждали 6 осіб. Про це передає Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У ході перевірки Confetti вдалося встановити ряд порушень чинного законодавства в частині дотримання вимог санітарно-гігієнічного та дезінфекційного режиму, обігу продуктів. Також зафіксовані порушення процесу приготування страв і правил особистої гігієни працівниками закладу.

З метою локалізації спалаху інфекції Головне управління Держпродспоживслужби прийняли рішення про зупинку роботи ресторану Confetti на проспекті Героїв, 1, в Дніпрі на 10 робочих днів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

З обігу вилучили 15 кілограмів меду без маркування, а також винесено припис про усунення порушень щодо змісту оператором ринку вимог законодавства про харчові продукти. Дослідження тривають.

Нагадаємо, що у Запорізькій області бійці ДСНС врятували семимісячну дитини. Ліфт застряг між четвертим і шостим поверхами, а всередині нього знаходилися троє людей, однією з яких була дитина.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Харківщині на ставку в селі Студенок Ізюмського району сталася трагедія – шестирічний дитина провалилася під лід, врятувати хлопчика не встигли. Чотирирічна дівчинка відразу ж побігла кликати на допомогу, проте коли хлопчика витяли, було вже пізно.

Також портал "Знай.uа" писав, що в поселенні Тоталан, в провінції Малага, дворічний хлопчик упав у неймовірно глибокий колодязь, діаметр якого складає всього 25 сантиметрів. Відомо, що глибина колодязя становить понад 100 метрів.