ДТЕК Київські регіональні електромережі нагадують своїм клієнтам про необхідність передавати покази лічильників. Це потрібно зробити в останні два дні поточного місяця або не пізніше 3-го числа наступного місяця.

Якщо ви правильно зафіксуєте покази, то обсяг електроспоживання буде нараховано коректно, і Ви заплатите лише за використану електроенергію.

Як знімати показники день/ніч / фото: ДПЕК
Як знімати показники день/ніч / фото: ДПЕК

Якщо у Вас однозонний лічильник, передавайте ціле число до коми. Для двозонних лічильників зазвичай потрібно передавати покази окремо для кожної зони (день і ніч). Індекси зон можуть відрізнятися залежно від типу вашого лічильника.

Передача показів з різних зон дозволяє економити на оплаті за електроенергію, особливо у нічний період, коли вартість електроенергії на 50% нижча з 23:00 до 7:00.

Популярні новини зараз
Автовласники мають лише 10 днів: хто зважився на процедуру, має поспішити "Нафтогаз" та "Газмережі" дали час до 5 липня: що має зробити кожен споживач Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років
Показати ще

Передача показників, скріншот: YouTube
Передача показників, скріншот: YouTube

Для зручності передачі показів використовуйте чат-бот ДТЕК Київські регіональні електромережі у месенджерах Viber або Telegram. Просто знайдіть їх, пройдіть верифікацію (якщо ви ще не зареєстровані), оберіть опцію "Передати покази" і слідуйте підказкам меню.

Нагадаємо, якщо вчасно не заплатили за світло: фахівці YASNO звернулися до всіх споживачів

Раніше ми писали про те, що залишилися лічені дні: у YASNO нагадали, що потрібно зробити кожному клієнту

Вам буде цікаво дізнатися завищені платіжки за світло: у YASNO пояснили, чому кіловати беруться "зі стелі"