Платити по 7,96 гривні за кубометр газу зможуть не всі побутові споживачі. Для деяких громадян блакитне паливо коштуватиме на кілька гривень дорожче. Про це свідчить інформація проєкту "ГазПравда".

Компанія "Нафтогаз" продовжила дію пільгового тарифу на блакитне паливо до кінця квітня 2025 року. Більшість побутових споживачів платитимуть, як і раніше – 7,96 гривні за кубометр.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Однак на українському ринку представлено не одного постачальника газу, тому деяким споживачам доведеться платити за іншими тарифами.

Так, найдорожче блакитне паливо коштуватиме клієнтам ТОВ "Асканія Енерджі" - 9,95 гривні за куб, та ТОВ "Рітейл сервіс" ТМ "СвітлоГаз" - 9,99 гривні за кубометр.

Популярні новини зараз
Магнітні бурі у липні: українців чекає дуже важкий місяць Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят Боржникам приготуватися: комунальники йдуть на крайні заходи Більшу частину дня будемо з електроенергією: експерти побачили "світло наприкінці тунелю"
Показати ще

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Водночас є постачальники, які встановили тарифи нижчі, ніж у "Нафтогазу". По 7,7 гривні за куб зможуть платити клієнти ТОВ "Еру людям", а по 7,79 гривні за куб поставлятиметься газ клієнтам ТОВ "Енерджі Трейд Груп".

Варто нагадати, що тарифи на газ для населення захищені мораторієм і не можуть змінюватися протягом військового стану в Україні та 6 місяців після.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, помилятися може кожен: як перевірити правильність переданих показників лічильника до отримання платіжки.

Також наш портал інформував, до ломбарду віднесете половину майна: як можуть оштрафувати за "скручений" газовий лічильник.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Газмережі" оновили правила для клієнтів: як тепер передавати показники та оплачувати платіжки.