У супермаркетах досить динамічно змінюються ціни на різні продукти харчування. У другій половині червня торгові мережі перерахували вартість найпопулярніших соусів. Скільки доведеться заплатити, показують дані порталу Мінфін.

У середині червня фіксується зниження середніх цін на кетчуп та маринад. Однак досить відчутно виріс у вартості майонез, без якого досить важко обійтися на кухні.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на майонез

Майонез "Щедро" 67% у середньому продається по 52,13 гривні за 300-грамову упаковку. Вартість товару зросла на 2,57 гривні, якщо порівнювати з минулим місяцем. Майонез "Королівський смак" 67% також подорожчав, але менш відчутно – з 45,90 до 46,09 гривні за 300 грамів.

Ціни на майонез. Фото: скрін Мінфін
Ціни на майонез. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків Таких зібрали всього три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Ціни на кетчуп

Кетчуп "Торчин" до шашлику подешевшав трохи більше ніж на гривню та в середньому пропонується покупцям по 27,64 гривні за 270 грамів. Найнижчий цінник на продукт фіксується у мережі Auchan – 23,90 гривні. Найдорожче в супермаркетах Megamarket – 32,10 гривні.

Ціни на кетчуп. Фото: скрін Мінфін
Ціни на кетчуп. Фото: скрін Мінфін

Ціни на маринад

У розпал сезону шашликів у супермаркетах зменшились ціни на маринад "Верес". У середньому продукт подешевшав із 28,05 до 24,40 гривні за 140 грамів. У мережі Megamarket найвигідніший цінник на маринад – 19 гривень.

Ціни на маринад. Фото: скрін Мінфін
Ціни на маринад. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, останній шанс насолодитися ягідками: в Україні супермаркети знизили ціни на полуницю та черешню.

Також наш портал інформував, у супермаркетах подешевшала частина молочних продуктів: що можна взяти за вигіднішими цінами.

Крім того, ми писали, сума у ​​чеку не порадує: як змінилася вартість популярних видів сиру.