Оператор Lifecell продовжив дію акції, в рамках якої абоненти можуть заощадити гроші на мобільному інтернеті. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Абоненти Lifecell, які знаходяться за кордоном, можуть скористатися мобільним інтернетом без додаткової плати. Оператор продовжив акцію, в рамках якої можна отримати до 40 ГБ інтернету в роумінгу, просто сплативши пакет послуг за тарифом.

"Lifecell", скріншот: YouTube
"Lifecell", скріншот: YouTube

Ця можливість діє в десятках країн по всьому світу. Як у сусідніх – Польщі, Чехії чи Литві, так і у більш віддалених – Японії, Франції, Туреччині.

"Оплачуйте пакет послуг за вашим тарифним планом до 31.12.2024 (включно) та отримуйте можливість користуватися інтернетом у більш ніж 30 країнах без додаткової плати", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила Мобілізація авто в Україні: власникам транспорту загрожує 60 тисяч штрафу, хто в списку Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку Більшу частину дня будемо з електроенергією: експерти побачили "світло наприкінці тунелю"
Показати ще

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube
Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

Однак, підключити акцію можуть не всі абоненти. У Lifecell заявили, що скористатися шансом можуть особи, які користуються послугами компанії довше 56 днів після активації SIM-картки та при цьому сплатили 2 або більше місячних пакетів послуг за тарифним планом.

Винятком є ​​абоненти, які перенесуть свій номер до мобільного оператора lifecell.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Lifecell розповів, як абоненти можуть заощадити на інтернеті: лише три простих кроки.

Також наш портал інформував, Vodafone готує черговий удар по гаманцях абонентів: які тарифи подорожчають.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Vodafone попередив клієнтів про важливі зміни: що буде з номерами, якими ви користувалися багато років.