Vodafone – один із найпопулярніших мобільних операторів в Україні. Він пропонує багато тарифних планів з різними цінами та кількістю послуг. Щоб не переплачувати, потрібно заздалегідь визначити, які послуги вам потрібні найбільше. Це допоможе обрати вигідний тариф без зайвих витрат.

Якщо вам потрібна велика кількість послуг і ви готові витратити більше грошей, обирайте найдорожчі тарифи. Наприклад, тариф ULTRA VIP за 1 500 грн включає безлімітний інтернет, необмежені розмови по Україні, 750 хвилин у роумінгу, 100 МБ трафіку в 55 країнах і 2 500 SMS. Це пропозиція для контрактних клієнтів.

Водафон, фото з вільних джерел
Водафон, фото з вільних джерел

Для абонентів передплати є тариф Joice Max за 330 грн на місяць, який включає 60 ГБ інтернету, безліміт у 38 мобільних додатках, 1 600 хвилин на розмови по Україні та 100 хвилин у роумінгу. Проте безплатні SMS не входять в цей пакет.

Популярні новини зараз
Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось В Україні готують важливі зміни до мобілізації: чого чекати Таких зібрали всього три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів
Показати ще

Для тих, хто хоче зекономити, є дешевші тарифи. Наприклад, тариф Red Turbo для контрактних клієнтів коштує лише 125 грн на місяць і включає безлімітний трафік та 1 000 хвилин на розмови.

Водафон, http://mediasat.info/2019/02/07/vodafone-internet-veshhej/
Водафон, http://mediasat.info/2019/02/07/vodafone-internet-veshhej/

Абоненти передплати можуть обрати тариф Turbo за 180 грн на місяць. Він включає безлімітний інтернет, 800 хвилин на розмови, 10 ГБ та 100 хвилин у роумінгу. Але в цих тарифах немає безкоштовних SMS і необмежених розмов по Україні

Щоб не переплачувати за дорогі тарифи, але й не мати нестачі послуг, можна обрати вигідні тарифні плани. Наприклад, тариф Joice Pro коштує 260 грн на місяць. Він включає 45 ГБ інтернету з безлімітом у 38 мобільних додатках, 1 200 хвилин на розмови по Україні, 10 ГБ та 100 хвилин у роумінгу. Річна оплата цього тарифу коштує 2 860 грн, що дає економію.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Ще один вигідний тариф – Red Pro за 230 грн на місяць. Він пропонує 40 ГБ інтернету, 250 хвилин на розмови з іншими операторами, безліміт на дзвінки в мережі Vodafone і 250 SMS. Річна оплата цього тарифу коштує 2 530 грн, що дозволяє зекономити один місяць користування.

Нагадаємо, дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Раніше ми писали про те, що по 50 гривень з пенсіонера: абоненти Vodafone скаржаться на безпідставне списання грошей

Крім того, Знай.ua повідомляв, безкоштовний зв'язок та інтернет: Vodafone побалує своїх абонентів