У світлі економічних труднощів, що продовжуються, і негативних наслідків військового конфлікту багато українців стикаються з серйозними труднощами у забезпеченні своїх базових потреб, включаючи продукти харчування.

У цій складній ситуації значну підтримку надають різноманітні організації та центри, серед яких виділяється Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб Волноваського району "Пліч-о-пліч".

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Згідно з інформацією, опублікованою у "Хвилі", ще більша кількість українців тепер зможе отримати необхідні продуктові набори. Цього разу допомога надається ВПО із Донецької області, які перебувають у Запоріжжі та перебувають у особливо важкому становищі.

Важливо зазначити, що для отримання допомоги необхідно звернутись особисто за адресою: м. Запоріжжя, вул. Гоголя, 64 (2-й навчальний корпус Запорізького національного технічного університету) з понеділка до п'ятниці з 10:00 до 13:30.

Популярні новини зараз
ПриватБанк встановлює обмеження на зняття готівки: що радять клієнтам Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів "Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь Комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів
Показати ще

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

При собі потрібно мати при собі документи, що підтверджують особу, а також довідку про статус внутрішньо переміщеної особи.

Ця ініціатива спрямована на полегшення непростого становища людей, які в умовах кризи та конфлікту стикаються із необхідністю забезпечення себе та своїх сімей базовими товарами першої необхідності.

Також наш портал інформував, українцям заплатять за відновлення країни: як і хто може отримати гроші

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що олія і навіть молоко: українцям запропонували забрати безкоштовний продуктовий набір, як подати заявку

Вам буде цікаво дізнатися селянам обіцяють солідну підтримку: можна буде запустити власну справу