До кінця червня власникам квартирних лічильників холодної та гарячої води необхідно пройти важливу процедуру, щоб уникнути нестиковок в рахунках. Про це нагадали на facebook-сторінці Комунального концерну "Центр комунального сервісу".

З 5 по 30 червня побутові споживачі мають передати актуальні показники лічильників холодної та гарячої води. Комунальники закликали не відкладати процедуру на потім, щоб не забути та в результаті не отримати неправильні платіжки.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

Крім того, передати показники необхідно навіть тим, хто має бойлери. Це гарантує правильність рахунків за каналізацію.

"Власники бойлерів у будинках, де передбачене централізоване гаряче водопостачання, також мають щомісяця передавати показання лічильників гарячої води, навіть якщо вони не відрізняються від попередніх", – попередили споживачів.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Лічильники води, фото з вільних джерел
Лічильники води, фото з вільних джерел

Як передати показники:

  • через особистий кабінет;
  • мобільний додаток "Комуналка";
  • телефон Call-центру: (044) 247-40-40;
  • безкоштовну телефонну лінію: 0800404407 (з мобільного);
  • при оплаті послуг у банківських та фінансових установах.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, якщо не потрібні проблеми з платіжками та штрафи: що потрібно знати власникам електролічильників.

Також наш портал інформував, заплатити доведеться більше: "Київводоканал" попередив частину споживачів.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, помилятися може кожен: як перевірити правильність переданих показників лічильника до отримання платіжки.