Українці часто скаржаться на заборгованість за житлово-комунальні послуги, які невідомо звідки беруться, адже вони вчасно оплачують тарифи платіжок і навіть передають свідчення лічильників.

У Нафтогазі пояснили, як вчинити у такій ситуації та виключити можливість нарахування боргу за газ.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Слід зазначити, що споживачі регулярно виявляють захмарні суми в платіжках, але не всі знають, як перевірити їх на достовірність.

Так, споживачі можуть дізнатися про всю необхідну інформацію про нарахування за споживання газу в особистому кабінеті на сайті компанії. Крім того, це також можна зробити через чати "GASU A" в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Відповіді на хвилюючі питання українці знайдуть у розділі "Історія нарахувань", і не має значення, який варіант перевірки виберуть.

Однак є випадки, коли навіть самостійна звірка не дає бажаної відповіді. Тоді варто знайти сторінку ДК Нафтогаз України у Facebook та написати в особисті повідомлення фахівцям, які розкажуть усе про нарахування боргу та оплати. При цьому слід зазначити прізвище, ім'я та по батькові власника рахунку, а також номер особового рахунку та адресу приміщення.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що "Нафтогаз" попередив про зміни в оплаті рахунків: що потрібно знати споживачам

Раніше ми повідомляли, що світло, газ і вода в половину ціни: кому надають шалену пільгу.

Також стало відомо про три причини боргів за газ: Нафтогаз пояснив, чому виникають проблеми.