Українці можуть отримати грошовий бонус від ПриватБанку у розмірі 2500 гривень. Проте, необхідно виконати умови до 15 червня. Про це йдеться на офіційному сайті фінустанови.

За перекази з картки на картку Mastercard від ПриватБанку українці можуть отримати грошове заохочення, яке становитиме 250 чи 2500 гривень. Проте претендентам доведеться заздалегідь виконати кілька умов, встановлених банком.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

"Один учасник акції може на кожному етапі отримувати кешбек 250 грн, кешбек 2 500 грн можна отримати один раз за весь період акції", - повідомили у банку.

Як отримати кешбек за перекази?

  • Перший крок – зареєструватися в акції. Зробити це можна на офіційному сайті "Привату".
  • Крок другий – отримати або надіслати переказ із картки на картку Mastercard від ПриватБанку на суму від 250 гривень.
  • Остання умова - сплатити щонайменше дві покупки на загальну суму 250 гривень карткою Mastercard від ПриватБанку в магазинах чи Інтернеті в Україні, чи за кордоном.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 1-7 липня для всіх знаків Зодіаку: перевірка для Водоліїв, заборона для Скорпіонів та завершення Дів Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК Випробування темрявою та холодом: експерт закликав готуватися Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих
Показати ще

У "Приваті" попередили, що кешбек вважається додатковим благом, тож може вплинути на отримання державної та соціальної матеріальної допомоги, житлових та інших субсидій чи пільг.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти ПриватБанку можуть отримати сертифікати на 5000 гривень: кому посміхнеться успіх.

Також наш портал інформував, власникам карток приготуватися: "Ощадбанк" змінює тарифи за обслуговування рахунку.

Крім того, ми писали, ПриватБанк вирішив "озолотити" клієнтів: роздасть гроші та подарунки за прості операції.