У супермаркетах змінилася вартість популярних ковбас, проте радості українцям це не додасть. Деякі продукти пропонуються з цінниками як половина місячної "комуналки". Про це свідчать дані порталу "Мінфін".

Копчені та варені ковбаси – популярні продукти, які завжди мають великий попит. Однак, дозволити собі цей м'ясний продукт можуть далеко не всі українці через "космічні" ціни.

Ціни на ковбасу. Фото: скрін youtube
Ціни на ковбасу. Фото: скрін youtube

Копчена ковбаса

Ковбаса копчена "Алан Брауншвейзька" у середньому пропонується у супермаркетах по 764,80 гривні за один кілограм. Цінник не скромний, це при тому, що за останній місяць продукт подешевшав на 61 гривню. Ковбаса "Глобине" cалямі варено-копчена в середньому збільшилася в ціні з 106,34 до 115,43 гривні за 460 грамів.

Ціни на ковбасу. Фото: скрін Мінфін
Ціни на ковбасу. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Варена ковбаса

Середня вартість ковбаси "Алан" докторська збільшилась із 320,71 до 363,06 гривні за один кілограм. У деяких торгових мережах її вартість сягає 414 гривень за кіло. Ковбаса варена "Алан" молочна подорожчала із 125,11 до 133,03 гривні за 400 грамів. Лікарська ковбаса "Глобино" подорожчала трохи більше ніж на 4 гривні – до 254 гривень за кілограм.

Ціни на ковбасу. Фото: скрін Мінфін
Ціни на ковбасу. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, з "худим" гаманцем залишиться тільки слинки пускати: скільки коштуватиме шашлик зі свинини та сало.

Також наш портал інформував, на касі віддасте половину зарплати: супермаркети перерахували ціни на ковбаски, сосиски та буженину.

Крім того, ми писали, більше 100 гривень за кіло: улюблені цитрусові фрукти перетворюються на екзотику.