"Газмережі" заявили, що деяким споживачам доведеться пройти обов'язкову процедуру, щоб надалі не зіштовхнутися із труднощами у користуванні послугами. Про це йдеться на facebook-сторінці компанії.

Українців попередили про необхідність переоформити особовий рахунок за розподіл газу. Це потрібно зробити тим, хто став власником нового житла.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

"Особовий рахунок Оператора ГРМ - це персональний номер, за яким зберігається повна інформація про споживача, як власника оселі. Якщо ж ви придбали новий будинок чи квартиру, або ж отримали житло у спадок, то необхідно переоформити його на вас, як на нового власника", - попередили у компанії.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих
Показати ще

Які документи потрібно зібрати:

  • копія паспорта/ID-картка з довідкою про місце реєстрації;
  • копія ідентифікаційного коду
  • письмову заяву;
  • документ, що підтверджує право власності на житло;
  • технічний паспорт на майно;
  • паспорт та код співвласників за їхньою письмовою згодою на переоформлення;
  • довідка про склад зареєстрованих щодо місця, до якого оформляється договір.

Пакет документів необхідно подати до найближчого центру обслуговування клієнтів.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, запам'ятайте, а краще запишіть: "Газмережі" дали важливу інструкцію для споживачів.

Також наш портал інформував, відключення від системи газопостачання: кому зі споживачів приготували болісне покарання.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці.