Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які є студентами, або припадають їм близькими друзями, родичами, приятелями, є дуже важлива інформація.

Справа в тому, що студентам технічних спеціальностей благодійна організація "Благодійний фонд імені Олени Миколаївни Борщ" виплачуватиме допомогу у вигляді стипендії.

Важливо одразу наголосити на тому факті, що розмір даної допомоги становить 8 тисяч гривень. Про це стало відомо завдяки інформації на електронному порталі благодійного фонду "Олени Борщ".

Студенти, фото: Знай.иа
Студенти, фото: Знай.иа

Як йдеться на сайті організації, це нарахування передбачено студентам технічних спеціальностей, які проживають на підконтрольній території, мають важке фінансове становище та продовжують навчатися у вищих навчальних закладах України. Допомога надходитиме щомісяця.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Студенти, скріншот: YouTube
Студенти, скріншот: YouTube

Є певні умови для нарахування допомоги, а саме:

- вона надається лише найкращим студентам 1-4 курсів;
- Враховуються особисті обставини студента.

Слід зауважити, що кількість стипендій обмежена.

Заявки на виплату будуть прийматися з 25 червня до 15 липня 2024 року, і їх потрібно заповнити в онлайн-форматі на сайті.

Нагадаємо, безкоштовне навчання, пільги і до 1180 гривень на місяць: дітям та студентам надається допомога.

Раніше повідомлялося, пенсіонери можуть втратити половину виплати: у чому річ.

Також, отримають не всі: в Україні визначилися із продовженням субсидій на світло, газ, воду та тепло.