Мобільний оператор "Київстар" дозволить абонентам скористатися послугами лише за 1 гривню. Деталі та умови пояснили на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Багато українців через війну стали жити бідніше і змушені шукати будь-якої можливості заощадити, у тому числі на послугах мобільного зв'язку, які серйозно подорожчали за останній рік.

Мобільний зв'язок, скріншот: YouTube
Мобільний зв'язок, скріншот: YouTube

Оператор мобільного зв'язку "Київстар" порадував абонентів приємним сюрпризом. Улюблену багатьма акцію "Щасливий день" продовжено до 31 серпня.

Це дає абонентам можливість один раз на 7 днів користуватися безлімітним інтернетом за символічну плату – 1 гривня. Підключити акцію можна в офіційному мобільному додатку оператора.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 17-23 червня для всіх знаків Зодіаку: знайомства Овнів, війна Близнят та скандалу Козорогів Зірки зійшлися: цим знакам Зодіаку червень принесе здійснення найзаповітніших мрій Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше "Київводоканал" дав споживачам кілька тижнів: якщо встановлено лічильник, зробіть це
Показати ще

"Користуйтеся безлімітним мобільним інтернетом протягом одного дня. Підключити можна у Мій Київстар один раз на 7 днів за 1 грн", - йдеться у повідомленні мобільного оператора.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Варто зазначити, що абоненти таку ініціативу зустріли дуже радісно.

"Добре, що продовжили. Я вже звик час від часу користуватися", "Розбалуєте такими акціями та пропозиціями скоро", "Якось уже підключав цю акцію, непогано тоді врятувала", - відреагували українці.

Коментарі. Фото: скрін facebook.com/kyivstar
Коментарі. Фото: скрін facebook.com/kyivstar

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, абоненти не встигають за темпами "Київстару": лише поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав.

Також наш портал інформував, Vodafone попередив клієнтів про важливі зміни: що буде з номерами, якими ви користувалися багато років.

Крім того, ми писали, додаткові хвилини, ГБ та знижки: "Київстар" побалує абонентів подарунками.