"Укрзалізниця" підвищила ціни на послугу постільної білизни для пасажирів у всіх типах вагонів: плацкартних, купейних та вагонах підвищеного комфорту. Нові тарифи набули чинності з 22 травня.

У вагонах із сидячими місцями та купе вартість комплекту постільної білизни зросла з 50 до 80 гривень. Ще більше подорожчання сталося у вагонах СВ – тут ціна збільшилася вдвічі, з 60 до 120 гривень.

Потяг, Укрзалізниця, фото: Знай.ua
Потяг, Укрзалізниця, фото: Знай.ua

В "Укрзалізниці" пояснюють, що востаннє тарифи на цю послугу переглядалися 5 років тому, тож нинішнє підвищення вартості є індексацією відповідно до інфляційних процесів. Крім того, компанія нещодавно завершила оновлення постільної білизни у всіх поїздах, а до кінця червня планує замінити матраци та подушки на всіх рейсах далекого сполучення.

Крім змін у ціновій політиці, "Укрзалізниця" приєдналася до національних заходів щодо енергозбереження, вимкнувши підсвічування на головних вокзалах по всій Україні. Зокрема, при пікових навантаженнях відключається освітлення фасадів та окремих зон найбільших станцій у Києві, Львові, Дніпрі, Одесі та Харкові.

Популярні новини зараз
ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему Заженуть у борги, а ви й знати не будете: клієнти Ощадбанку скаржаться на списання коштів Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає З інших беруть пару тисяч: кому з українців задарма встановлять двозонні електролічильники
Показати ще

Укрзалізниця, вокзал, потяг, фото: Знай.ua
Укрзалізниця, вокзал, потяг, фото: Знай.ua

На вокзалах функціонують пункти незламності з альтернативними джерелами енергії, де пасажири можуть безкоштовно підзарядити свої мобільні пристрої в разі потреби.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" готова безкоштовно "катати" пасажирів країною: як це можливо

Як повідомляв "Знай.ua", "Укрзалізниця" попередила всіх українців перед виїздом: без цього не випустять ні вас ні вашого друга.

Знай.ua писав, "Укрзалізниця" обурила людей: працівники в тилу та під обстрілами отримують однакову зарплату