Абоненти обурені підозрілими збоями у роботі мобільного оператора Vodafone, внаслідок яких доводиться переплачувати за зв'язок. Про це свідчать скарги у коментарях на facebook-сторінці компанії.

Абонентка Vodafone висловила невдоволення у зв'язку з якістю роботи оператора. За її словами, поганий зв'язок доповнюється іншими несподіваними "сюрпризами".

Магазин Vodafone, скріншот: YouTube
Магазин Vodafone, скріншот: YouTube

Так, трапляються випадки, коли після поповнення рахунку не відбувається автоматичного підключення тарифу. В результаті таких "збоїв" з абонента списується денна плата і щоб отримати пакет послуг доводиться додатково поповнювати баланс.

"Мало того що звʼязок поганий, так вони ще що придумали, поповнюєш рахунок за добу до підключення тарифу, гроші на рахунку є, достатньо для списання, добу вони не підключають тариф, потім списують денну плату, тим самим вимагаючи поповнити ще раз рахунок на суму якої не достатньо", - поскаржилася українка.

Популярні новини зараз
Мобілізація 2024: як держава "закручує гайки" для ухилянтів Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

Vodafone. Фото: Youtube
Vodafone. Фото: Youtube

Фахівці Vodafone відреагували на скаргу та запропонували клієнтці подати офіційне звернення, щоб приватно розібратися у неприємному інциденті.

Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine
Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Vodafone попередив клієнтів про важливі зміни: що буде з номерами, якими ви користувалися багато років.

Також наш портал інформував, пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, безкоштовні гігабайти протягом 6 місяців: абонентів Vodafone ощасливили халявою.