Олена Павлушенко з міста Володимир зіткнулася з неприємною ситуацією, коли опинилася у величезних боргах за газ через несумлінну роботу лічильника. Після візиту контролера вона виявила, що показники на лічильнику зросли на тисячу кубів газу.

За її словами, контролер, можливо, змінив пломбу на лічильнику, що спричинило такі наслідки.

Жителька Володимира у суді / фото: скріншот Youtube
Жителька Володимира у суді / фото: скріншот Youtube

"Я пустила контролера до лічильника і залишила біля нього. Лічильник був новим, показував 600 кубів. Після відходу вона стала 1600 кубів. Щоб змінилися показники, потрібно розпломбувати лічильник, а він був запломбований при встановленні", – розповідає Олена Павлушенко.

Жінка звернулася до поліції, але не отримала допомоги, тож вирішила звернутися до суду. У першій інстанції рішення було винесено не на її користь, але вона не здалася та апелювала справу. У суді вона згадала, що помічала завищені платежі та навіть виплачувала їх.

Популярні новини зараз
Не надумайте брати ці яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркеті Заженуть у борги, а ви й знати не будете: клієнти Ощадбанку скаржаться на списання коштів Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

Пізніше, звернувшись до "Волиньгазу" з проханням про перерахунок, вона отримала фабрикований документ замість розрахунку.

Представник "Волиньгазу" пояснив, що ситуація склалася через те, що показники не було надано їм. Керуючись середнім показником протягом місяця, вони виставили такі суми.

Судове засідання було зупинено для подальшого розгляду справи. Рішення апеляційного суду поки що залишається невідомим.

Раніше ми писали про те, що за це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: кому з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень