Українці зможуть отримати щорічну одноразову фінансову допомогу до Дня Матері та Дня Батька. Про це у facebook повідомляє Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій.

Одноразову допомогу у розмірі 10 тисяч гривень на людину зможуть отримати українці до Дня Матері та Дня Батька. Однак, для оформлення виплати необхідно відповідати встановленим критеріям.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Кому дадуть допомогу?

Виплати отримають батьки загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України за умови:

  • реєстрація батьків на території Львівської МТГ на день подання заяви або на день загибелі (смерті) захисника або захисниці;
  • батьки (незалежно від їх реєстрації), якщо їхня дитина (Захисник/Захисниця) на день загибелі (смерті) була зареєстрована на території Львівської МТГ;
  • батьки (незалежно від їх реєстрації), якщо члени сімей (дружина, малолітні, неповнолітні діти) загиблих захисників/захисників були зареєстровані на території Львівської МТГ на день загибелі.

Грошова допомога. Фото: скрін youtube
Грошова допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось
Показати ще

Крім того, право на допомогу мають батьки зниклих безвісти військовослужбовців за особливих обставин за умови реєстрації на території Львівської МТГ. Ще виплати дадуть батькам учасників Революції Гідності, які загинули чи померли внаслідок поранень, каліцтв та інших ушкоджень.

"Також право на щорічну одноразову матеріальну допомогу мають матері, батьки з числа ВПО за умови реєстрації фактичного проживання у Львівській МТГ та внесення до Єдиної інформаційної бази даних про ВПО", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, безробітним українцям виплатять майже 20 тисяч гривень: як отримати.

Також наш портал інформував, українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші та як оформити заявку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Польща припинить грошові виплати: які зміни приготували для українських біженців.