У Дніпрі та Дніпропетровській області триває видача продуктових наборів для вимушених переселенців з Мелітополя та Мелітопольського району. Ця ініціатива розпочалася 14 травня і продовжиться до кінця місяця.

Гуманітарна допомога / фото: відкриті джерела
Гуманітарна допомога / фото: відкриті джерела

Це важлива допомога для тих, хто був змушений залишити свої домівки через складні обставини. Для того, щоб отримати допомогу, потрібно взяти з собою такі документи:

  • Паспорт - для ідентифікації особи.
  • Свідоцтва про народження дітей - якщо ви хочете отримати допомогу і для своїх дітей.
  • Довідка ВПО (внутрішньо переміщена особа) - це документ, що підтверджує статус переселенця та дає право на отримання певних видів допомоги.

Видача продуктових наборів відбувається з 14 травня і до 31 травня - з вівторка по суботу з 9:00 до 15:00. Місце видачі - це спеціально відведений простір за адресою: місто Дніпро, вулиця Вокзальна, будинок 1. Це зручне розташування, доступне для багатьох переселенців у регіоні.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

У разі виникнення запитань або потреби в додатковій інформації, ви можете зателефонувати на гарячу лінію за номером 0682639965.

Також рекомендуємо слідкувати за оновленнями в нашому телеграм-каналі. Там публікуються актуальні новини, зміни у графіку роботи та інша важлива інформація, яка може бути корисною для вас.

Нагадаємо, знижки, пільги та оздоровлення: які переваги надають багатодітним сім'ям

Вам буде цікаво дізнатися субсидії в Україні: кому доведеться заново подавати заявку на отримання допомоги