Українці можуть одержати до чотирьох виплат на сім'ю у розмірі майже 11 тисяч гривень. Відповідну підтримку надає благодійний фонд "Карітас".

Карітас Стрийської єпархії продовжує реєстрацію на грошову допомогу у проєкті NIN. Фінансова підтримка надається внутрішньо переміщеним особам, які мешкають на території Стрийської Єпархії.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Розмір виплати становить 10800 гривень. На одну сім'ю може бути виділено не більше 4 грантів, тобто максимальний розмір допомоги на домогосподарство – 43 200 гривень.

Для отримання допомоги потрібно відповідати наступним критеріям:

Популярні новини зараз
Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще
  • сім'ю було евакуйовано з територій, окупованих після 24 лютого 2022 року, або із зони активних бойових дій;
  • у сім'ї є неповнолітні діти;
  • голова домогосподарства жінка;
  • у складі сім'ї є особи з інвалідністю 1 чи 2 групи;
  • сім'я перебуває у важких побутових умовах, дохід не перевищує 6170 грн на місяць на кожного члена сім'ї (враховуючи виплати ВПО);
  • ніхто із членів сім'ї не отримував виплати від благодійних організацій за останні 3 місяці.

Грошова допомога. Фото: скрін youtube
Грошова допомога. Фото: скрін youtube

Як отримати допомогу?

Зареєструватися на отримання виплати слід шляхом заповнення онлайн-форми. Якщо анкета заповнювалася раніше, повторно надсилати заявку не потрібно. Після обробки даних представник фонду зв'яжеться із претендентом на допомогу та призначить час для подальшої реєстрації та заповнення необхідних документів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям за кордоном виплатять допомогу на дітей: хто отримає 40 тисяч гривень.

Також наш портал інформував, померти з голоду не дадуть: яку допомогу можуть отримати безробітні українці.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, нові документи, довідки нотаріуса та гроші на проїзд: як в Україні отримати компенсацію.