Допомога у вигляді сертифікату від мережі супермаркетів "Фора" це програма підтримки, яка надається мешканцям міста Київ і передбачає видачу спеціальних купонів або ваучерів, які можна використовувати як засіб оплати покупок у будь-якому магазині цієї мережі.

Такий сертифікат може використовуватися для купівлі продуктів харчування, побутових товарів, та інших необхідних речей, що є в асортименті магазинів "Фора".

"Фора", фото Wikimapia
"Фора", фото Wikimapia

7 травня о 10:00 в церкві "Дім Небесного Архітектора" розпочнеться реєстрація на отримання сертифікатів супермаркету "Фора". Видача сертифікатів відбудеться тут же в неділю, 12 травня о 10:00.

Допомогу можна отримати, якщо ви належите до однієї з цих груп і живете в Деснянському або Дніпровському районі:

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще
  • Переселенці з 2022 по 2024 рік;
  • Люди з інвалідністю;
  • Багатодітні сім'ї;
  • Опікуни дітей-сиріт;
  • Сім'ї загиблих військових.

Після кожної реєстрації на телеграм каналі будуть опубліковані списки людей, які зареєструвалися, а також інформація про заявки, які були анульовані, з поясненням причин їх скасування.

Церква, фото: Знай.ua
Церква, фото: Знай.ua

Допомогу можна отримати тільки за наявності оригіналів паспорта та документа, що підтверджує належність до певної соціальної категорії.

Кожного вівторка о 10:00 на телеграм-каналі https://t.me/Dim_Arhitektora відкривається реєстрація, а видача допомоги зареєстрованим особам проводиться кожної неділі о 10:00 в церкві за адресою: м. Київ, вул. Кубанської України, 2.

Нагадаємо, українцям видають продукти, ліки та одяг: отримати можуть усі

Вам буде цікаво дізнатися змінюється список доступних пільг: українці отримають більше можливостей