Клієнти "Нової пошти" можуть скористатися зручністю зберігання своїх посилок у компанії протягом 30 днів. Нова послуга пропонує широкий діапазон можливостей, залежно від розміру посилки, і вартість її починається лише з 10 гривень на день, досягаючи 100 гривень у випадку з палетами.

Згідно з інформацією, наданою самою компанією, першим днем ​​зберігання вважається наступний календарний день після прибуття відправлення до відділення одержувача, і послуга надається автоматично, без попереднього замовлення.

Нова пошта, посилки / фото: Facebook
Нова пошта, посилки / фото: Facebook

Важливо, що протягом перших 7 календарних днів усі відправлення, за винятком палет, зберігаються безкоштовно.

Після цього терміну нараховується додаткова плата за зберігання, і з 8 календарного дня це стягуватиметься щодня. Для палет нарахування розпочнеться з 4-го дня зберігання.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Тарифи на збереження посилки від "Нової пошти" / фото: скріншот оф. сайту
Тарифи на збереження посилки від "Нової пошти" / фото: скріншот оф. сайту

Стандартні тарифи зберігання посилок різняться залежно від своїх розмірів і ваги. Наприклад, зберігання маленької посилки або документів до 2 кг коштуватиме 10 гривень на день, тоді як зберігання великої посилки вагою до 30 кг коштуватиме 30 гривень на день.

Важливо пам'ятати, що якщо відправлення не буде витребуване одержувачем або відправником протягом 30 днів, відповідальність перед компанією припиняється, і "Нова пошта" має право розпорядитись відправленням на свій розсуд.

Ваша посилка дорожчає вже в дорозі: Нова Пошта пояснила обурення людей

Раніше ми писали, а клоуни чи зі своїми приходитимуть? McDonald's збирається влаштовувати весілля