Холод забирає своє: в "Укренерго" впевнені, що без світла може опинитися будь-яка область

Українці без світла, скріншот: YouTube
Українці без світла, скріншот: YouTube

Диспетчерський центр "Укренерго" попереджав, що ще у четвер, 18 квітня, в усіх областях України може знадобитися застосувати контрольовані обмеження енергопостачання промислових споживачів (графіки обмеження потужності). Це може статися в період з 8:00 до 22:00. У разі потреби обмеження будуть застосовані рівномірно для бізнесу та промислових підприємств у всіх галузях. В "Укренерго" наголосили, що необхідність обмеження енергопостачання є наслідком російських масованих ракетних та дронових атак на українські електростанції. Також у системі виник дефіцит потужності з початком похолодання, через яке зросло споживання електроенергії.

Потап несподівано перетворився на Влада Яму: "Пацюк..."

Олексій Потапенко, скріншот: TikTok
Олексій Потапенко, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

У той час поки красуня Настя Каменських намагається просувати свою нову пісню про молоко в Instagram, її законний чоловік і продюсер Потап вирішив займатися цією справою в мережі TikTok. І робить це досить нетривіально. Так, у своєму TikTok обліковому записі репер-продюсер запостив ролик, де під нову пісню Насті виливає собі на голову молоко. Мотиви такого перфомансу мало зрозумілі, але у цій соціальній мережі більшість відео Потапа є досить дивними. Коли ж молоко стало схожим на пінку для гоління, Олексій почав голити собі голову, за що отримав від читачів порівняння з танцюристом Владом Ямою.

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Гроші / фото: Pinterest
Гроші / фото: Pinterest

Благодійна програма підтримки українців, які постраждали від війни, розрахована на сім'ї з дітьми до 18 років, які належать до вразливих категорій населення. Фінансову допомогу виплатять мешканцям трьох областей: Чернігівській, Сумській та Харківській, якщо їхній середній дохід менше 5400 гривень на особу, а кількість членів сім'ї не більше п'яти осіб. Якщо фонд схвалить заявку, кожному члену сім'ї виплачуватимуть по 3600 грн. протягом трьох місяців після затвердження заявки. Таким чином, максимальна загальна сума допомоги для сім'ї може сягнути 54 тисячі гривень.

У такій ситуації близько 500 тисяч чоловіків: в Україні ще однієї категорії "урізали" відстрочку

Мобілізація, скріншот: YouTube
Мобілізація, скріншот: YouTube

В Україні вже 18 травня 2024 року набуде чинності новий закон "Про мобілізацію". У цьому законі є інформація про те, кого з батьків трьох та більше дітей зможуть мобілізувати. Наразі батьки трьох або більше дітей мають право на відстрочку від військової служби. Однак незабаром за несплату аліментів хоча б за одну дитину більше трьох місяців вони її втрачатимуть: ТЦК отримають доступ до бази даних про заборгованість. Іншими словами, через місяць батьки трьох і більше дітей втрачатимуть право на відстрочку за несплату аліментів хоча б за одну дитину понад 90 днів.

Оля Полякова розповіла про складнощі із чоловіком: "Він спочатку на мене кричить..."

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

На весіллі гості думали, скільки ще триватиме шлюб Олі Полякової, а зараз, майже двадцять років спільного життя, вона стверджує, що вікова різниця не заважає справжньому коханню. Олі Поляковій було 23 роки, коли її чоловік Вадим Буряковський закохався в неї, він був у віці 40 років. Незважаючи на те, що всі їхні знайомі вважали, що молода дружина залишить бізнесмена, пара довела, що кохання може перемогти будь-які перешкоди. У їхніх стосунках досі є деякі проблеми — Вадим не терпить істерики та сльози Олі та часто кричить на неї замість того, щоб підтримати.