Нова пошта зменшила вартість доставки для бізнес-клієнтів, які користуються складськими послугами з логістики. Відомо, що йдеться про 5% знижки. Українцям розповіли, як можна скористатися цим тарифом і які оновлення ввели в компанії.

Про це повідомили на офіційному сайті Нової пошти.

Новий тариф від Нової пошти: як ним скористатися

Щоб скористатися новою послугою від Нової пошти, потрібно приєднатися до числа бізнес-партнерів пошти і укласти угоду на послуги фулфілменту. Йдеться про зберігання, обробку і пакування замовлень, а також доставку в будь-яке місце, яке є зручним для клієнта.

"Нова пошта", скріншот: YouTube
"Нова пошта", скріншот: YouTube

Якщо клієнт хоче відправити документи, йому потрібно заплатити від 15 гривень, а якщо велику посилку до 30 кілограмів, то вартість послуги становить до 40 гривень. Якщо клієнт хоче залишити посилку на добове зберігання, йому потрібно заплатити також 15 гривень.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Показати ще

Палетований вантаж вагою в 500 кілограмів коштує від 80 гривень, а щоб його залишити на зберігання, за 1 добу потрібно заплатити 10 гривень.

Поштомат, фото Нової пошти
Поштомат, фото Нової пошти

Нововведення від Нової пошти: що про це відомо

Тепер зберігання товарів і обробка замовлень на пошті буде відбуватися у тому ж місці, де і сортуються відправлення. Це, в свою чергу, зменшує час на обробку і прискорює доставку до клієнта.

Нагадаємо, що в Укрпошті запроваджують нові зміни доставки замовлень до Польщі.

Як повідомляли раніше, клієнти Нової пошти підозрюють її у накручуванні вартості.

Як писав "Знай" раніше, у Новій пошті представляють нові послуги для українців на випадок блекаутів.