У разі відключення світла, малий бізнес та підприємці можуть продовжувати приймати платежі карткою від своїх клієнтів, використовуючи мобільний додаток "Термінал" від ПриватБанку.

Євген Заіграєв, представник банку, підкреслює, що в умовах відсутності електрики, але при наявності мобільного інтернету, "Термінал" стає легким і доступним рішенням для безготівкових транзакцій, дозволяючи не відмовляти в обслуговуванні.

Нові можливості в додатку "Термінал". Фото: скриншот Youtube
Нові можливості в додатку "Термінал". Фото: скриншот Youtube

Ще одним варіантом для прийому платежів без електроенергії є QR-коди, які створюються через POS-термінали в телеграм-боті банку.

Для використання смартфона як POS-термінала достатньо завантажити додаток "Термінал", зареєструватися, і ви вже можете приймати платежі картками будь-яких банків.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Окрім того, додаток містить функцію фіскалізації готівкових та безготівкових операцій через ПРРО “Каса”.

Термінал, скріншот: YouTube
Термінал, скріншот: YouTube

За минулий рік через "Термінал" було здійснено 7,8 мільйона покупок на загальну суму понад 3,2 мільярда гривень. Найчастіше додаток використовувався в продуктових магазинах (близько 600 тисяч транзакцій за рік) та закладах харчування (420 тисяч). Найвищий середній чек спостерігався в салонах краси (1 550 грн) та магазинах електроніки (1 520 грн).

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua у Приват24 з'явилося корисне оновлення: що спростили для клієнтів

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, з 1 липня почнеться: депутати повертають штрафи багатьом українцям

Також, Знай.ua писав про ПриватБанк влаштував українцю "квест" на виживання, залишивши його без частини зарплати: "Весь аванс..."