Деяким українцям затвердили виплату фінансової допомоги на оплату житлово-комунальних послуг.

Хто може отримати суму у розмірі 5000 гривень, розповів міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків на своїй сторінці у соцмережі facebook.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Громадяни, які беруть участь у захисті України від російської агресії, але не мають статусу УБД можуть отримати додаткову грошову підтримку.

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Цій категорії українців надається виплата у розмірі 5000 гривень на оплату житлово-комунальних послуг. Кошти виплачуються за умови, що людина не має жодних пільг на комуналку.

"Ця виплата для осіб, які беруть безпосередню участь у бойових діях, не мають статусу УБД та не користуються пільгами з оплати житлово-комунальних послуг", - йдеться у повідомленні.

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

Для оформлення цієї допомоги можна звернутись до будь-якого ЦНАПу Івано-Франківщини або подати електронну заяву.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям малюють тисячі за тепло без жодного обліку: чому так відбувається і де обіцяні лічильники.

Також наш портал інформував, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що збільшення тарифів на електроенергію вдарить за цінами на все: академік пояснив, чому це стане важким ударом.