ПриватБанк тимчасово скасував комісію для деяких клієнтів. Хто зможе заощаджувати до кінця травня, йдеться на facebook-сторінці фінустанови.

ПриватБанк регулярно радує клієнтів різними акціями з можливістю отримання збільшеного кешбеку або грошового заохочення. На цей раз порадували підприємців.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube
ПриватБанк. Фото: скрін youtube

У пресслужбі банку заявили, що підприємці, які з 4 квітня підключать для прийому оплат за товари або послуги додаток "Термінал", до кінця травня 2024 року прийматимуть платежі без комісій.

"Застосунок “Термінал” від ПриватБанку перетворює смартфон на повноцінний POS-термінал з вбудованим ПРРО. До того ж, Приватбанк - єдиний банк в Україні, який має застосунок не тільки для Android, а й для iPhone, завдяки технології Tap to pay від Apple" , - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

У фінустанові уточнили, що тариф без комісій почне діяти автоматично з наступного дня після встановлення додатка та реєстрації в особистому кабінеті. Приймати платежі без комісії можна буде до кінця травня 2024 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк запровадив нову комісію на перекази: скільки доведеться платити.

Також наш портал інформував, вижити в окупації та відбитися від колекторів ПриватБанку: українці скаржаться на нереальний тиск.

Крім того, ми писали, ПриватБанк поверне частину грошей за покупки: скільки можна заощадити.